Засађено 190 садница јасена у Звездарској шуми

Чланица Форума за одговорно пословање, компанија ГСК и Смарт колектив, као друштвено одговорна компанија, у жељи да помогне побољшању квалитета окружења у којем послује и да својим примером и поступцима, допринесе бољитку друштвене заједнице, засадила је, у сарадњи са ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд 190 садница јасена.

Садња је извршена у Звездарској шуми, а у акцији је учествовало преко 30 запослених из наведеног колектива и 9 радника ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд.

„Зеленило“ тежи да обезбеди уређење што већег броја површина како би град био лепши и уређенији, и у том смислу свака активност друштвено одговорних компанија је од изузетног значаја.

У Србији грађани сматрају да би се квалитет живота побољшао, ако би се повећала одговорност компанија. Из тог разлога нашем предузећу се, у последњих неколико година, све чешће јављају компаније које друштвено одговорно послују у Србији.

Оваквим начином сарадње компаније чине добро грађанима и њиховом окружењу и омогућавају подизање квалитета живота у Београду. Управо зато ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд, и овога пута даје свој пуни допринос реализацији овакве акције.

© ЈКП Зеленило-Београд