UniCredit Banka Srbija донирала столове и клупе

UniCredit Banka Srbija, донирала је граду Београду четири комплета парковског мобилијара (дрвени сто са две дрвене клупе), које су запослени у ЈКП “Зеленило-Београд” поставили у Звездарској и Бајфордовој шуми.

Непосредан повод за овакву врсту активности је тај што УниЦредит Банка обележава 20 година пословања у нашој земљи. Кампања која симболично носи назив "20 година се заједно трудимо да покрећемо добре ствари", посвећена је теми одрживости и очувања животне средине. Пројекат подразумева подршку унапређењу очувања флоре и фауне, природних станишта животињских врста, али и побољшања туристичких капацитета и популаризације заштићених подручја, те су овом прилоком граду Београду и суграђанима поклонили парковски мобилијар.

Поред ове донације, наше Предузеће је, у оквиру редовних активности поставило још четири оваква комплета, тако да је суграђанима за предах и одмор од шетње или рекреације сада на располагању укупно осам оваквих гарнитура.

ЈКП „Зеленило-Београд“ увек подржава акције уређења јавних зелених површина и радује нас чињеница што се све чешће дешава да приватне компаније свој важан датум или јубилеј желе да обележе једном оваквом активношћу.

© ЈКП Зеленило-Београд