Посетите нас на сајму хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 24. Сајму хортикултуре у Београду. Сајам хортикулутуре „Beoplantfair“ са темом „Башта у срцу града“ ће бити одржан у периоду од 04. до 07. априла 2019. на Београдском сајму у хали бр. 5.

Циљ овогодишњег Сајма хортикулутуре „Beoplantfair“,  је подизање нивоа свести о значају хортикултуре и пејажне архитекутуре као важног сегмента визуелног идентитета наших градова, као простора у коме урбанизација не угрожава потребу становника да очувају контакт са природом. 

На штанду ЈКП „Зеленило-Београд ће бити приказан део надлежности ЈКП „Зеленило-Београд“ – подизање и одржавање јавних зелених површина.

Грађани који буду посетили штанд ЈКП „Зеленило Београд“ током трајања сајма, моћиће и да се упознају са делатностима којима се бави наша фирма од пројектовања, извођења радова на подизању и одржавању зелених површина, производње садног материјала до старања о заштићеним природним добрима Београда.

Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже на сајму, посете наш штанд и у опуштеном и неформалном дружењу са нашим стручњацима реше питања и дилеме које имају у вези уређења својих балкона, вртова или ентеријера. Радно време сајма је од 10 до 19 часова.

© ЈКП Зеленило-Београд