• Почетна
  • Новости
  • Посетите ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд на сајму хортикултуре

Посетите ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд на сајму хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 25. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“ који је данас отворен, а трајаће до  20.јуна 2020. године на Београдском сајму у хали бр. 3.

Као једна од најутицајнијих фирми у области хортикултуре и уређења јавних зелених површина, “Зеленило“ жели да подсети суграђане на своју дугогодишњу традицију, знање, искуство и квалитет у обављању своје делатности.

Позивамо Вас да посетите наш штанд и Сајам хортикултуре. Изложбени простор „Зеленила-Београд“ уређен је тако да приказује елементе вертикалног озелењавања. Посетиоци ће моћи да виде начине на које наше предузеће оплемењује зидове, ограде, стубове и сличне просторе који су углавном занемарени када се размишља о озелењавању.

Грађани који буду посетили штанд ЈКП „Зеленило Београд“ током трајања сајма, моћиће и да се упознају са делатностима којима се бави наша фирма од пројектовања, извођења радова на подизању и одржавању зелених површина, производње садног материјала до старања о заштићеним природним добрима Београда.

Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже на сајму, посете штанд ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд, добију неку нову идеју за свој простор и у опуштеном и неформалном дружењу са нашим стручњацима реше питања и дилеме које имају у вези уређења својих балкона, вртова или ентеријера.

Сајам ће бити отворен за посетиоце у периоду од 10 до 18 часова.

 

© ЈКП Зеленило-Београд