Напад на запослене у ЈКП „Зеленило-Београд“

ЈКП „Зеленило-Београд“ обавештава јавност да су данас, у улици Мутапова код бројева 11 и 13, приликом обављања редовних активности на орезивању стабала, чије су гране биле нагнуте на кров објекта, физички нападнута четворица наших колега.

Учинилац је прво вербално насрнуо на колеге који су уклањали, претходно орезане гране са улице, вређајући их по верској и националној основи да би на њих насрнуо и физички, најпре рукама, наневши им ударце у пределу главе, а затим је отишао и вратио се са ланцем којим је ударио возача у пределу ока.

Колеге су позвале полицију и хитну помоћ, који су одмах изашли по позиву. У току је увиђај и указивање медицинске помоћи повређеним колегама.

ЈКП „Зеленило-Београд“  још једном апелује на суграђане да поштују запослене у јавним комуналним предузећима који, у свим временским приликама и сваког дана у години, вредно раде на томе да наш Београд буде лепши и уређенији.

Наглашавамо да ће ЈКП „Зеленило-Београд“ увек стати у заштиту својих запослених и максимално сарађивати са надлежним органима у расветљавању оваквих и сличних догађаја.

© ЈКП Зеленило-Београд