ЈКП „Зеленило-Београд“ учесник Сајма хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 28. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“. Сајам се отвара 24. и трајаће до 27. априла, на Београдском сајму у хали бр. 1 (партер), 2Б и отворен простор.

Грађани који буду посетили штанд ЈКП „Зеленило-Београд“ током трајања сајма, биће у прилици и да се упознају са делатностима којима се бави наша фирма од пројектовања, извођења радова на подизању и одржавању зелених површина, производње садног материјала до старања о заштићеним природним добрима Београда.

Идеја штанда је да се прикаже уметност уређења простора кроз пејзажно обликовање, рефлексију, илузију, игру светлости, колорита и различитих форми. Представљене су биљке из производног програма ЈКП "Зеленило-Београд", које се могу набавити у нашим расадницима у ул. Војводе Степе 405 и Марије Бураћ бб.

За уређење екстеријера представљене су врсте шибља које не захтевају превише неге и лако опстају на нашим просторима, попут керије, лоницере, цотонеастера у комбинацији са летњим сезонским расадом- хибридним лепим јовом, живописног колорита, који се може користити за освежење сеновитих делова басте.

На штанду су приказани и сандучићи који се користе за разделне траке, са луковицама лала, које такође могу красити и градске балконе. За ентеријер су представљене разне врсте драцена, у форми вертикала и нижих биљака, фикуси, иризине, шефлере, красуле, које се такође могу наћи у нашим расадницима.

Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже на сајму, посете штанд ЈКП „Зеленило-Београд“ где могу добити неку нову идеју за свој простор и неформалном дружењу са нашим искусним стручњацима чују савете о нези биљака и реше дилеме које имају у вези уређења својих балкона, вртова или ентеријера.

 

                                                                     

© ЈКП Зеленило-Београд