ЈКП „Зеленило-Београд“ учесник Сајма хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 27. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“. Сајам се отвара 07. и трајаће до 11. априла, на Београдском сајму у хали бр. 3.

Грађани који буду посетили штанд ЈКП „Зеленило-Београд“ током трајања сајма, биће у прилици и да се упознају са делатностима којима се бави наша фирма од пројектовања, извођења радова на подизању и одржавању зелених површина, производње садног материјала до старања о заштићеним природним добрима Београда.

Изложбеним штандом на овогодишњем сајму хортикултуре “Зеленило-Београд“ жели да подсети суграђане на дугогодишњу традицију, знање, искуство и квалитет које има у обављању своје делатности.  Као једна од најутицајнијих фирми у области хортикултуре и уређења јавних зелених површина, поносни смо на транзицију коју је предузеће прошло од оснивања и првих "Општинских вртлара" до данашњег модерног и високоразвијеног "Зеленила-Београд" - пут дуг 93 године.

Посетиоци ће на штанду „Зеленила“ моћи да виде примере вертикалног озелењавања којима се могу оплеменити зидови, ограде, стубови и слични простори. Биће приказани различити елементи партерног уређења зелених површина, али и биљке за уређење ентеријера.

О искуству које ово предузеће има у производњи садног материјала говори и податак да се у расадницима „Зеленила-Београд“ годишње произведе милион садница сезонског цвећа које се саде два пута годишње на јавним површинама, као и приближно 100000 садница дендроматеријала (шибља и дрвећа) и на хиљаде перена и собних биљака.

Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже на сајму, посете штанд ЈКП „Зеленило-Београд“ где могу добити неку нову идеју за свој простор и у опуштеном и неформалном дружењу са нашим искусним стручњацима чују савете о нези биљака и реше дилеме које имају у вези уређења својих балкона, вртова или ентеријера.

© ЈКП Зеленило-Београд