• Почетна
  • Новости
  • ЈКП “Зеленило-Београд” подржало волонтерску акцију компаније ДХЛ експрес Србија

ЈКП “Зеленило-Београд” подржало волонтерску акцију компаније ДХЛ експрес Србија

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд подржало је волонтерску акцију запослених у компанији ДХЛ током које је парк Ушће постао богатији за 100 стабала црног бора.

У намери да до 2050. сведе емисију штетних гасова током радних процеса на нулу, компанија ДХЛ се активно укључује у активности заштите животне средине. Сваке године се заједно са партнерима посади милион стабала, а корак напред остварен је и кроз партнерство са Брајаном Адамсом за турнеју “Шајн а лајт”, у оквиру које ће за сваку купљену карту бити посађено једно дрво.

ЈКП “Зеленило-Београд” се увек одазива и подржава овакве акције компанија које своју друштвену одговорност желе да прикажу  кроз различите активности на побољшању квалитета окружења у којем послују и да својим примером и поступцима, допринесу бољитку друштвене заједнице.

У жељи да и само, мимо свог редовног Програма одржавања зелених површина, допринесе зеленом фонду Београда, ЈКП „Зеленило-Београд“ је поводом свог 90. рођендана протекле недеље, такође у парку Ушће, засадило 90 стабала црног бора у облику броја 90.

 

© ЈКП Зеленило-Београд