ЈКП "Зеленило-Београд" на Сајму хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“ и ове године традиционално учествује на 29. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“.

Сајам се отвара 04. и трајаће до 07. априла, на Београдском сајму, а штанд нашег Предузећа налази се у хали бр.2. Радно време Сајма је од 10 до 19 часова од 04. до 06.априла, док ће, у недељу, 07.априла, Сајам бити отворен за посетиоце од 10 до 16 часова.

ЈКП „Зеленило-Београд“ је, у току сезоне садње 2023/2024 посадило 17.114 стабала, чиме смо постигли рекорд са највећим бројем стабала посађених у току једне садне сезоне, стога је идеја штанда, ове године, указивање на значај садње стабала и промоција донаторских садњи.

Грађани који буду посетили штанд нашег Предузећа биће у прилици и да се упознају са делатностима којима се бави наша фирма од пројектовања, извођења радова на подизању и одржавању зелених површина и производње садног материјала. Од стручњака ће моћи да добију корисне савете о нези биљака, а моћиће и да обрадују себе или драгу особу куповином биљака из нашег производног програма.

Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже на сајму, посете штанд ЈКП „Зеленило-Београд“ где могу добити неку нову идеју за свој простор и неформалном дружењу са нашим искусним стручњацима чују савете о нези биљака и реше дилеме које имају у вези уређења својих балкона, вртова или ентеријера.

 

                                                     

© ЈКП Зеленило-Београд