• Почетна
  • Новости
  • ЈКП „Зеленило-Београд“ имало представника на 32. Београдском маратону

ЈКП „Зеленило-Београд“ имало представника на 32. Београдском маратону

Наш колега Слађан Денковић, из Сектора изградње, учествовао је на Београдском маратону који је одржан 14. априла. Слађан је истрчао полумаратон (21 км) за време 2:02 сата.

ЈКП „Зеленило-Београд“ је радо помогло ово спортско ангажовање и спонзорисало опрему која је колеги била потребна за учешће у трци. Слађан је посебно поносан на мајицу са логом нашег предузећа у којој је истрчао полумаратон јер, како каже, међу 20.000 учесника на маратону само је он на грудима носио знак „Зеленила-Београд“.

Спортом се бави већ 20 година. Трчао је на многим маратонима у земљи и иностранству- у Сомбору, Апатину, Крушевцу, Љубљани, Сарајеву, Скопљу, Загребу, итд. Осим трчањем, Слађан се бави и роњењем, пливањем, фолклором, бициклизмом, а члан је и планинарског друштва „Јеленак“ из Панчева.

Свој спортски допринос, осим на маратону, Слађан је дао и на Фестивалу спортских игара који је одржан у Снчевом брегу у Буграској 2018. године, где је екипа ЈКП „Зеленило-Београд“ освојила 1. место у такмичењу у малом фудбалу.

Колегијум „Зеленила“ се радује сваком успеху, освојеној медаљи и пехару и зато се надамо се да ће наши запослени наставити да нижу спортске успехе и у будућности, на понос свих запослених у Предузећу.

© ЈКП Зеленило-Београд