Новости

Санирана два спортска терена у блоку 70а

Заменик градоначелника Горан Весић и председник Скупштине града Никола Никодијевић, директор ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд Слободан Станојевић, члан Градског већа Стево Марушић, у друштву прослављеног ватерполо репрезентативца Србије Дениса Шефика, обишли су реконструисана спортска игралишта на Новом Београду.

Настави са читањем

ЈКП „Зеленило-Београд“ заједно са осталим предузећима учествовало у акцији уређења приобаља

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић обишао је данас радове на чишћењу приобаља код Марине Дорћол, у склопу најављене велике акције уређења београдских обала.

Настави са читањем

Постављене мини еко-зоне за врапце на Новом Београду

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радоjичић, генерални директор ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд Слободан Станојевић, заменица главног уредника Српског телеграфа Катарина Мартић и председник Кинолошког друштва Нови Београд Горан Шаренац отворили су данас прву Мини еко зону за београдске врапце у Блоку 28 на Новом Београду.

Настави са читањем

Редовне активности „Зеленила Београд“

У оквиру Програма редовних радова ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд, у наредном периоду вршиће се уклањање потпуно сувих и ризичних стабала у блоковима 21, 29,  30 и 45 на Новом Београду, као и на Савском и Земунском шеталишту .

На Савском шеталишту, на потезу од Ушћа ка Бранковом мосту, и на даље ка Газели биће спроведени радови на сечи сувих и ризичних стабала и грана, ослобађање светиљки јавног осветљења од грана, издизање крошњи стабала које онемогућавају нормално пешачко и бициклистичко кретање, сеча подраста киселог дрвета. Осим што ће се уређивати зеленило, запослени у „ Зеленилу Београд“ изводиће радове  и на поправци и фарбању клупа и ђубријера на овом потезу.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд