Новости

ИЗАБРАНИ ПОБЕДНИЦИ У ТРАДИЦИОНАЛНОЈ АКЦИЈИ „ЗА ЗЕЛЕНИЈИ БЕОГРАД“

ЈКП “Зеленило-Београд”, Београд је данас доделило захвалнице и награде победницима и учесницима акције „За зеленији Београд“ на завршној свечаности проглашења победника на Малом Калемегдану. Догађају су присуствовали градоначелник проф. др Зоран Радојичић, генерални, директор ЈКП „Зеленило Београд“, Београд Слободан Станојевић као  и многи други градски функционери.

Настави са читањем

Обавештење о радовима на орезивању стабала у улици Булевар уметности и Булевар Зорана Ђинђића

Обавештавају се грађани, да ће у среду, 20.06.2018.године, у периоду од 07:30 до 14 часова, радници ЈКП „Зеленило-Београд”, Београд вршити орезивање стабала у Блоку 29, на паркинзима од Булевара уметности бр. 17 према Булевару Зорана Ђинђића бр. 115.

Настави са читањем

Саниран плато испред зграде СИВ 3

ЈКП Зеленило-Београд је  извршило комплетну санацију зелених површина и платоа, испрeд згрaдe СИВ 3  на, коме је постављено спoмeн-oбeлeжje пoлицajцима који су жртвoвaли живoтe вршeћи службeну дужнoст. Укупна површина која је обновљена је  2725,69 м ².

Настави са читањем

Висеће саксије са цвећем од друге петље Арена до бензинске станице „Змај“

Радници ЈКП Зеленило-Београд поставили су овог пролећа у најпрометнијим београдским улицама висеће саксије са цвећем на стубове јавне расвете, а тренутно је у завршној фази њихово постављање на деоници Аутопута, од петље „Ласта“ до аеродромa Никола Тесла. По окончању радова, који се иначе, по први пут обављају на аутопуту кроз Београд, у дужини од 22 километра, овај правац биће украшен тако што ће на укупно 492 стуба јавне расвете бити постављене укупно 984 саксије са цвећем. 

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд