Новости

Обавештење о планираним радовима на ауто-путу

Обавештавамо Вас да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у недељу (20.јуна 2021. године) изводити радове на уређењу и одржавању површине у средњој траци Сектора 1  ауто-пута од скретања за аеродром (2 км) до „Змај“ пумпе (9,5 км )  у смеру ка Нишу и Шиду (оба правца).

Радови ће подразумевати кошење траве, орезивање шибља, утовар и одвоз и сакупљање лаког отпада.

У периоду од 5 до 15 часова, по сегментима, биће затварана лева претицајна саобраћајна трака.

Молимо суграђане за разумевање и стрпљење.

Настави са читањем

Ново пејзажно решење кружног тока „Нови Београд“

У оквиру радова на одржавању јавних зелених површина, у оквиру саобраћајница ЈКП „Зеленило-Београд“ је започело радове на додатном уређењу и оплемењивању кружног тока код општине у Новом Београду.

Сквер који је био са травњаком и цветњаком, новопројектованим решењем добиће потпуно нов и другачији изглед. Комбинацијом беле, светло сиве и тамне ризле, са травњаком и биљним материјалом, добиће се потпуно унапређење визуелног квалитета површине.

Настави са читањем

Уређење зелене површине у улици Булевар Михаила Пупина

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд  ће у понедељак, 14.јуна вршити радове на уређењу средње зелене разделне траке на саобраћајници у улици Булевар Михаила Пупина на Новом Београду. Радови ће се вршити у периоду од 7 до 15 часова и биће праћени адекватном саобраћајном сигнализацијом.

Настави са читањем

Обавештење о планираним радовима на ауто-путу

Обавештавамо Вас да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у недељу (13.јуна 2021. године) изводити радове на уређењу и одржавању површине у разделној траци  ауто-пута, на  деоници од петље Мостар до Подвожњака – искључење за Коњарник.

Вршиће се кошење траве, орезивање шибља, утовар и одвоз, третирање корова, постављање саксија и сакупљање лаког отпада,  

У периоду од 5 до 14:30 часова, по сегментима ће бити затварана лева претицајна саобраћајна трака.

Молимо суграђане за разумевање и стрпљење.

Настави са читањем

Завршена санација игралишта у Панчићевој улици

Председник општине Стари град Радослав Марјановић и генерални директор ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд Слободан Станојевић обишли су данас обновљено дечје игралиште у Панчићевој улици.

„Пре свега желим да се захвалим станарина овог краја на чију иницијативу је обновљено ово игралиште. За нас су оваква игралишта најважнија јер омогућавају деци да квалитетније проводе време у свом крају. Захваљујем се на подршци и „Зеленилу-Београд“ које је радило на санацији овог игралишта.“ –рекао је Марјановић.

Настави са читањем

Реконструисани спортски терени у Миријеву

Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас реконструисане спортске терене у насељу Миријево и том приликом истакао да је ово трећи терен који је урађен и да вреди око 24 милиона динара. Догађају су присуствовали председник градске општине Звездара Владан Јеремић, директор ЈКП „Зеленило – Београд”, Београд Слободан Станојевић и директор „Штарк арене” Горан Грбовић. 

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд