Новости

ЛУКOИЛ ФИНAНСИРAO ОБНОВУ НOВOБEOГРAДСКOГ ПAРКA

Нoвoбeoгрaдски пaрк у Блoку 21 рeнoвирaн зaхвaљуjући пoдршци кoмпaниje "ЛУКOИЛ СРБИJA“.

У склaду сa Спoрaзумoм o сaрaдњи кojу ЛУКOИЛ СРБИJA и Грaд Бeoгрaд нeгуjу oд 2016. гoдинe у циљу подршкe грaдским пројектима од значаја у области културе, екологије, спорта и социјалних програма,  oбнoвљeна је површина у Блoку 21 на Нoвoм Бeoгрaду, a врeднoст прojeктa износи 20 милиона динара.

Настави са читањем

Завршена реконструкција парка код Војне гимназије

ЈКП „Зеленило-Београд“ је завршило реконструкцију  парка код Војне гимназије, завршени су радови на санацији свих пешачких комуникација у оквиру парка, као и радови на изградњи дечјег игралишта, теретане на отвореном и кутка за миран одмор.

Настави са читањем

Богатија понуда сезонског цвећа

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд је ових дана започело је радове на замени сезонског цвећа у жардињерама и у цветњацима широм Београда. За потребе замене цвећа у расадницима предузећа је произведено око 400.000 комада летњег цветног расада.

Настави са читањем

ЈКП „Зеленило-Београд“ учесник Сајма хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 28. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“. Сајам се отвара 24. и трајаће до 27. априла, на Београдском сајму у хали бр. 1 (партер), 2Б и отворен простор.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд