Новости

Обилазак новоизграђеног парка за псе и теретане на отвореном

Градоначелник Београда Александар Шапић и генерални директор ЈКП „Зеленило – Београд” Слободан Станојевић.обишли су новоизграђени парк за псе у Блоку 24, где је ЈКП „Зеленило – Београд” завршило и радове на изградњи теретане на отвореном и приступним стазама.

Настави са читањем

Традиционална садња Новогодишњих јелки

ЈКП „Зеленило-Београд“ организовало је данас, традиционалну садњу јелки које су красиле домове наших суграђана током новогодишњих и божићних празника.

Јелке су засађене на зеленој површини у улици Саве Бурића бр.8. уз помоћ малишана из вртића „Игралиште“.

Настави са читањем

Радници ЈКП “Зеленило-Београд“ ангажовани на чишћењу снега

Радници ЈКП „Зеленило-Београд“ су од раних јутарњих часова ангажовани на чишћењу снега са јавних површина. У току данашњег дана на чишћењу снега и посипању соли ангажовано је 352 радника ЈКП „Зеленило Београд“.

Настави са читањем

Компанија ГТЦ донираће граду Београду 100 младих садница дрвећа

Поводом отварања новог пословног комплекса ГТЦ X, компанија ГТЦ поклониће граду Београду 100 садница младог дрвећа које ће бити посађене на левој обали Саве.

Данас је, симболично, посађена прва садница у присуству ЦЕО компаније ГТЦ господина Зив Гиги, заменице градоначелника града Београда госпође Весне Видовић, секретарке за заштиту животне средине госпође Иване Вилотијевић и представника ЈКП „Зеленила-Београд“.

Настави са читањем

Почетак радова на санацији шеталишта Лазаро Карденас у блоку 70

Јавно комунално предузеће „Зеленило-Београд“ започело је данас радове на санацији шеталишта „Лазаро Карденас“ у блоку 70.

Градоначелник Београда Александар Шапић обишао је радове и том приликом поручио грађанима да ће ово прелепо шеталиште бити завршено до пролећа следеће године и том приликом је изразио задовољство што се наставља уређење новобеоградских блокова 45, 44 и 70 које је стало прошле године из објективних разлога.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд