Новости

Компанија ГТЦ донираће граду Београду 100 младих садница дрвећа

Поводом отварања новог пословног комплекса ГТЦ X, компанија ГТЦ поклониће граду Београду 100 садница младог дрвећа које ће бити посађене на левој обали Саве.

Данас је, симболично, посађена прва садница у присуству ЦЕО компаније ГТЦ господина Зив Гиги, заменице градоначелника града Београда госпође Весне Видовић, секретарке за заштиту животне средине госпође Иване Вилотијевић и представника ЈКП „Зеленила-Београд“.

Настави са читањем

Почетак радова на санацији шеталишта Лазаро Карденас у блоку 70

Јавно комунално предузеће „Зеленило-Београд“ започело је данас радове на санацији шеталишта „Лазаро Карденас“ у блоку 70.

Градоначелник Београда Александар Шапић обишао је радове и том приликом поручио грађанима да ће ово прелепо шеталиште бити завршено до пролећа следеће године и том приликом је изразио задовољство што се наставља уређење новобеоградских блокова 45, 44 и 70 које је стало прошле године из објективних разлога.

Настави са читањем

93 године од оснивања ЈКП "Зеленило-Београд"

Јавно комунално предузеће „Зеленило-Београд“ овог 22. октобрa обележава 93 године од оснивања.

Дан Предузећа је прилика да се сумирају завршени послови и резултати у протеклих годину дана, стога то чинимо и ове године са великим задовољством.

Настави са читањем

Одржан 16. јесењи еколошки камп на великом ратном острву

У складу са Планом управљања заштићеним подручјем „Велико Ратно острво“, ЈКП „Зеленило-Београд“ је организовало шеснаести традиционални студентски еколошки јесењи камп на Великом Ратном острву, у периоду од од 10. до 13. октобра 2022. године.

Настави са читањем

Изабрани победници у Акцији "За зеленији Београд"

Традиционална акција „За зеленији Београд“ организована је деветнаести пут за редом.

Трочлана комисија изабрала је и победнике на нивоу града, њих 21 награђених - за прво, друго и треће место у седам категорија и две специјалне награде.

Настави са читањем

Настављамо уређење саобрађајница и цветњака широм града

ЈКП „Зеленило-Београд“ уређује још један сегмент дела средње разделне траке на саобраћајници у улици Булевар Михајла Пупина на Новом Београду, на потезу од улице Џона Кенедија до улице Александра Дубчека, где ће на заштитној огради бити постављено 1164 саксије са цвећем.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд