Новости

Наставља се улепшавање Београда

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд завршило је израду још једне цветне површине у граду. Нови цветњак направљен је на шеталишту уз леву обалу Саве на потезу између моста „Газела“ и Бранковог моста, са новобеоградске стране.

Настави са читањем

Уређење разделне траке на Аутопуту кроз Београд

Обавештавамо суграђане да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у четвртак, 25. јуна, вршити радове на зеленој разделној траци Аутопута кроз Београд.

Радови, који ће бити извођени у периоду од 7:30 до 14:30 часова, подразумеваће орезивање шибља, хемијско третирање и плевљење корова, као и чишћење отпадака у разделној траци на потезу аутопута од “Мостарске петље“ ка „Плавом мосту“ у смеру ка Нишу.

Настави са читањем

Уређено шеталиште на левој обали Саве

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд учествовало је данас у уређењу шеталишта на левој обали реке Саве.

Потез на којем су извођени радови је шеталиште уз Саву од блока 45 до блока 70 на Новом Београду. Акција ће бити настављена и сутра, док цео потез не буде уређен.

Настави са читањем

Нови спортски кутак на Новом Београду

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић је са директором ЈКП „Зеленило – Београд”, Београд Слободаном Станојевићем обишао данас нове спортске терене које је ово предузеће изградило у Улици Ђорђа Станојевића, у близини насеља „Белвил”.

Настави са читањем

Обнова шеталишта Лазаро Карденас

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, директор ЈКП „Зеленило – Београд” Слободан Станојевић и члан Градског већа Стево Марушић обишли су завршена дечја игралишта и спортске терене на новобеоградском шеталишту „Лазаро Карденас” у Блоку 45, где су у току радови на комплетном уређењу које ће износити скоро три милиона евра. Весић је рекао да је ово шеталиште било симбол града када је изграђено и да се при изградњи Новог Београда водило рачуна да се обезбеде садржаји за одмор људи.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд