Новости

Обавештење о планираним радовима

Обавештавамо Вас да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у уторак и среду (15. и 16.септембра 2020.године) изводити радове на кошењу травњака леве и десне стране аутопута, на делу од Аутокоманде до насеља Коњарник, у периоду од 7 до 14 часова.

Настави са читањем

Грб Србије-нови украс аутопута кроз Београд

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд је данас завршило радове на изради грба Републике Србије на шкарпи уз аутопут. Грб се налази на делу аутопута између улица Омладинских бригада и Народних хероја, у нивоу новобеоградског Блока 38.

Настави са читањем

Уређење средње разделне траке на аутопуту

Обавештавамо Вас да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у недељу 02.августа вршити радове на уређењу и одржавању зеленила у разделној траци aутопута кроз Београд, на делу аутопута од петље „Арена“ до моста "Газела" и на деоници од бензинске пумпе „Змај“ до искључења за аеродром „Никола Тесла“ у смеру ка Шиду. Вршиће се  кошење и грабуљање траве и сакупљање лаког отпада.

У периоду од 7:30 до 14:30 часова, по сегментима ће бити затваране леве претицајне саобраћајне траке.

Молимо суграђане за разумевање и стрпљење.

Планирано уређење на аутопуту

Обавештавамо Вас да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у недељу 26.јула вршити радове на уређењу и одржавању зеленила у разделној траци aутопута кроз Београд, на делу аутопута од бензинске пумпе „Змај“ до моста "Газела", у смеру ка Нишу. Вршиће се  кошење и грабуљање траве ,орезивање шибља и сакупљања лаког отпада.

У периоду од 7:30 до 14:30 часова, по сегментима ће бити затваране леве претицајне саобраћајне траке.

Молимо суграђане за разумевање и стрпљење.

Наставља се улепшавање Београда

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд завршило је израду још једне цветне површине у граду. Нови цветњак направљен је на шеталишту уз леву обалу Саве на потезу између моста „Газела“ и Бранковог моста, са новобеоградске стране.

Настави са читањем

Уређење разделне траке на Аутопуту кроз Београд

Обавештавамо суграђане да ће ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд у четвртак, 25. јуна, вршити радове на зеленој разделној траци Аутопута кроз Београд.

Радови, који ће бити извођени у периоду од 7:30 до 14:30 часова, подразумеваће орезивање шибља, хемијско третирање и плевљење корова, као и чишћење отпадака у разделној траци на потезу аутопута од “Мостарске петље“ ка „Плавом мосту“ у смеру ка Нишу.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд