Новости

Настављена акција „Дрво за Београд“

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, директор ЈКП „Зеленило Београд” Слободан Станојевић и Небојша Бјелотомић, директор компаније „Сага” учествовали су у садњи 50 стабала дуж шеталишта на левој обали Саве.

Настави са читањем

Обновљено још једно дечје игралиште у Раковици

Заменик градоначелника Београда Горан Весић присуствовао је данас отварању обновљеног дечјег игралита у Улици Миле Димић, у насељу Стара Раковица, и том приликом малишанима поделио новогодишње пакетиће.

Догађају су присуствовали и државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић, члан Градског већа Филип Марјановић, председник општине Раковица Владан Коцић, директор ЈКП „Зеленило – Београд” Слободан Станојевић и народна посланица Душица Стојковић. 

Настави са читањем

Обавештење

Обавештавамо грађане да због квара на инсталацијама Центар за информисање ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд неће бити у могућности да прима позиве грађана.

Очекује се да ће квар бити отклоњен у току сутрашњег дана.

Настави са читањем

Препорука- купите јелку са бусеном

ЈКП „Зеленило-Београд“ за Новогодишње и Божићне празнике има у понуди јелке са бусеном у својим расадницима Ул. Војводе Степе бр. 405 и Ул. Марије Бурсаћ бб у Земуну и у малопродајном објекту на Канаревом брду.

Цене јелке са бусеном, у зависности од висине (1,2-2,0 м), износе од 1.500,00 до 2.000,00 динара.

Настави са читањем

Нова дечја игралишта у Раковици

Заменик градоначелника Горан Весић присуствовао је отварању обновљеног кошаркашког терена и дечјег игралишта у парку у раковичком насељу Миљаковац 2 и том приликом заједно са државним секретаром у Министарству унутрашњих послова Милосавом Миличковићем симболично засадио дрво, које ће оплеменити овај простор. Дрвеће црвеног јавора засадили су и члан Градског већа Филип Марјановић и председник општине Раковица Владан Коцић, уз асистенцију радника ЈКП „Зеленило – Београд”.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд