Новости

Богатија понуда сезонског цвећа

ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд је ових дана започело је радове на замени сезонског цвећа у жардињерама и у цветњацима широм Београда. За потребе замене цвећа у расадницима предузећа је произведено око 400.000 комада летњег цветног расада.

Настави са читањем

ЈКП „Зеленило-Београд“ учесник Сајма хортикултуре

ЈКП „Зеленило-Београд“  и ове године традиционално учествује на 28. међународном Сајму хортикулутуре „Beoplantfair“. Сајам се отвара 24. и трајаће до 27. априла, на Београдском сајму у хали бр. 1 (партер), 2Б и отворен простор.

Настави са читањем

Интервенције на стаблима услед снеголома

Услед снега, који у Београду од ноћас непрестано пада, екипе ЈКП „Зеленилo-Београд“ имају велики број интервенција на санирању преломљених стабала и грана.

Наше Предузеће примило је више од 100 пријава које се односе на преломљена стабла и гране широм Београда. Интервенције су у току на више локација и наставиће радове док год за то буде потребе.

Настави са читањем

Обилазак новоизграђеног парка за псе и теретане на отвореном

Градоначелник Београда Александар Шапић и генерални директор ЈКП „Зеленило – Београд” Слободан Станојевић.обишли су новоизграђени парк за псе у Блоку 24, где је ЈКП „Зеленило – Београд” завршило и радове на изградњи теретане на отвореном и приступним стазама.

Настави са читањем

Традиционална садња Новогодишњих јелки

ЈКП „Зеленило-Београд“ организовало је данас, традиционалну садњу јелки које су красиле домове наших суграђана током новогодишњих и божићних празника.

Јелке су засађене на зеленој површини у улици Саве Бурића бр.8. уз помоћ малишана из вртића „Игралиште“.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд