Новости

Третирање дрворедних стабала

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између среде и четвртка, 27. и 28. априла, вршити превентивно  хемијско третирање дрворедних стабала против болести,  као и фолијарну прихрану.  Третирање ће се вршити на Новом Београду у улицама Булевар Михајла Пупина, Булевар Зорана Ђинђића, Антифашичке борбе, Шпанских бораца, Нехруова и Душана Вукасовића.

Настави са читањем

Обнавља се дечје игралиште у Митићевој рупи

ЈКП „Зеленило Београд“ започело је радове на санацији игралишта на  зеленој површини на Славији, познатој под називом Митићева рупа.

На тргу који је напрометније место у Београду и једно од ретких на коме се укрштају све три врсте јавног превоза-трамваји, аутобуси и тролејбуси, као и аутомобили, зелена површина између улица Краља Милана, Београдске и Његошеве је права мала зелена оаза, спас од вреве прометних саобраћајница.

Настави са читањем

Едукативни излет на Великом ратном острву

Са доласком пролећа и лепог времена запослени у ЈКП „Зеленилу Београд“ настављају своју дугогодишњу традицију организовања предавања за београдске средњошколце и суденте на Великом ратном острву.

Настави са читањем

Ново дечје игралиште и спортски терен у Раковици

Настављајући са уређењем међублоковских зелених површина, „Зеленило“ се труди да суграђанима пружи могућости за разноврсну рекреацију и разоноду.

Градски менаџер Горан Весић и председник општине Раковица Владан Коцић обишли су данас међублоковску зелене површине, у улици 11. Крајишке дивизије на општини Раковица, на којој је комплетно реконструисано дечје игралиште и спортски терен.

Настави са читањем

Третирање дрворедних стабала

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између понедељка и уторка, 10. и 11. априла, вршити превентивно хемијско третирање дрворедних стабала, као и фолијарну прихрану. Третирање ће се вршити на потезу улица Булевар краља Александра, Цара Душана у Земуну, Грчића Миленка на Врачару и Милана Ракића на Звездари.

Настави са читањем

Радионица за децу на Сајму хортикултуре

У сарадњи са „Београдским сајмом“ и Удружењем грађана „Мали кувари“, ЈКП „Зеленило Београд“ организовало је данас креативну еколошку радионицу за децу „Пролећна ревија моде“ на Сајму хортикултуре.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд