Новости

Препорука - „Купите јелку са бусеном“

ЈКП „Зеленило-Београд“ за Новогодишње и Божићне празнике продаје јелке са бусеном у расадницима Ул. Војводе Степе бр. 405 и Ул. Марије Бурсаћ бб у Земуну, као и у својим цвећарама на Цветном тргу и Канаревом брду.

Настави са читањем

Уређена јавна зелена површина у Борчи

Градски менаџер Горан Весић, председник општине Палилула Александар Јовичић, генерални директор ЈКП „Зеленило Београд“ Слободан Станојевић и народна посланица Јелена Мијатовић обишли су данас ново игралиште у насељу Борча.

Настави са читањем

Пошумљавање Великог ратног острва

У циљу повећања пошумљености Великог ратног острва, заштићеног природног добра града Београда, радници ЈКП „Зеленило-Београд“ данас су заједно са студентима и професорима Шумарског факултета посадили 1000 садница храста лужњака старости 3 године на површини од 1,5 ха.

Настави са читањем

Уређен простор у улици Драгице Кончар на Вождовцу

Градоначелник Београда Синиша Мали, секретар за комуналне и стамбене послове Нина Јандрић, председник општине Вождовац Александар Савић и генерални директор ЈКП „Зеленило Београд“ Слободан Станојевић обишли су санирану међублоковску зелену површину у улици Драгице Кончар бр. 1-11.

Настави са читањем

Обавештење о радовима у улици Булевар уметности

Обавештавају се грађани, да ће у четвртак 09.11.2017.године, у периоду од 08 до 14 часова, радници ЈКП „Зеленило Београд” вршити орезивање стабала на интерној саобраћајници у Блоку 28, у улици Булевар уметности 31-33 уз ограду школе ОШ „Радоје Домановић“.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд