Новости

Санирана међублоковска зелена површина у Земуну

Градски менаџер Горан Весић, генерални директор ЈКП „Зеленило-Београд“ Слободан Станојевић и члан већа Градске општине Земун Гаврило Ковачевић обишли су данас међублоковску зелене површину у оквиру стамбеног насеља између улица Првомајска, Златиборска, Милана Узелца и Десе Лежајић, на општини Земун.

Настави са читањем

Представљање новонабављене механизације

Градоначелник Београда Синиша Мали, секретарка за комунално стамбене послове Нина Јандрић и генерални директор ЈКП „Зеленило-Београд“ Слободан Станојевић обишли су новонабављену механизацију у ЈКП „Зеленило-Београд“.

Настави са читањем

Обновљен парк између улица Јове Илића и Булевара ослобођења на Вождовцу

Новообновљена зелена површина између улица Јове Илића и Булевара ослобођења, у непосредној близини Факултета организационих наука служи за уживање како суграђана који живе у непосредној близини, тако и студената који у овом лепом простору праве предах од студентских обавеза.

Настави са читањем

Третирање стабала против болести

Јавно комунално предузеће „Зеленило – Београд” обавештава грађане да ће у ноћи између понедељка и уторка- 29. и 30. маја, у улицама Вишњичкој на општини Палилула, Северни булевар на Звездари, Антифашистичке борбе и Шпанских бораца на Новом Београду и у Добановачкој и Угриновачкој у Земуну, вршити превентивно  хемијско третирање дрворедних стабала против болести и фолијарну прихрану. У истом периоду биће третирана и заштићена стабла и у Бајфордовој шуми.

Овом приликом користиће се потребна механизација, а средства којим се третирају стабла су у концентрацијама које нису штетне по здравље људи и животиња. „Зеленило” позива све суграђане да имају разумевања уколико дође до евентуалног прљања паркираних возила и прозора околних зграда

© ЈКП Зеленило-Београд